Helgen som varit...

... Lördag: Vi hade en underbar familjedag med shopping på Tunapark till flickorna & så klart till oss själva
(läs i det tidigare inlägget)
 
 
Söndag: (morsdag) Vi brukar ej fira morsdag, vi skulle ha gett mamma en present men eftersom att butiken va stäng när lillebror skulle ditt så får hon sin present i dag (måndag) mamma sa att hon ej vill ha nått för hon ville bara att vi alla skulle komma & äta just tre rätters med henne, men då sa min bror en bra sak... Men du får ju ej presenten på morsdag för i morgon (måndag) så är det ju en vanlig dag... hahaha så jäkla bra.. men, men från början..
 
Lämnade flickorna hos barnvakten vid 13.40& dom hoppade i bubbelbadet på engång, & sen så åkte vi mot Flen för att äta tre rätters med mamma & syskon & respektive.
 
Det var så otroligt fint väder, Va skönt att komma hemifrån & umgås med familjen & prata & skratta, Sen kommer min mamma & säger att hon vill fotas med oss syskon.. NAKNA, vi höll på att smälla av, men sen så sa mamma att vi kommer ha bar överkropp (dock med bh på oss - förutom lillebror) men visst vill min mamma göra det så ställer man ju upp... dock ej NAKEN.. hahhaa...
Vi umgicks i ca 3 timmar & sen var det dags att rulla hemåt & hämta flickorna, & vi hittade dom på samma ställe som när vi lämnade dom, jaa just precis i bubbelbadet..
 
Bjuder på lite bilder från gårdagen (söndag)
 
 
Bild: 1 - Flickorna badar i bubbelbadet & dom va lite "russiga" när vi kom, men inte så konstigt efter 3 timmars badande..
 
Bild: 2 - Vi håller då inte sams varje dag/gång, men vilka syskon gör det.. sist vi tog ett syskonkort var till mammas 50 års dag som hon fick i present..
 
Bild: 3 - Golfbanan i Flen inte konstigt att många kommer hit & spelar med denna vackra utsikt
Bild: 4 - På G hem va ja ju tvungen att ta kort på min underbara :)
Bild: 5  - Alla mammor är bra, men detta är min mamma & hon är mamma till 3 barn & mormor till 5 barnbarn & farmor till 3 barnbarn ...(sammanlagt så har hon 8 barnbarn & det är inte illa för en brutta på 50+)
 
 
 
 
 
Till top