Ingen välling..

.. på hela natten jag e så glad men de mindre roliga är ju att hon somna vid 19 tiden & sen vakna hon igen vid 00 nedspydd & fy fan vad det luktade, jag har aldrig varit känslig när det gäller spyor eller diare men denna gången var verkligen inte kul..

Men hon kunde ej sova i sitt rum då det luktade så illa så hon fick sova mellan oss, & jag stängde henes dörr & öppnade fönstret, men vid 2 tiden lyckades hon somna om igen & vid 3 gav jag upp & la mig på soffan då dotter & pappa snarkade ikapp.. Men nu e i allafall tvättmaskinen igång med sängkläderna & Tamela mår bra, hon har ej spytt något mer, så tror det var allt godis & dricka hon åt igår..

Idag bär det av till Ikea, så nu blir det att Lea får sitta fram i bilen så jag e redo med spypåsarna i fall Tamela skulle spy, Lea kommer få ha en påse & hålla i, Lea brukar spy på västrerås vägen, vet ej varför men så e det i allafall, skulle behöva köpa åksjuketabletter till dom..

Tamela har..

.. blivit mörkrädd, så nu blir det att införskaffa en nattlampa till henne, hittade två olika på ikea så de kan ju flickorna få med sig i morgon... Det finns en blå & en röd så det visar sig vilken dom vill ha, mig spelar det ingen roll för dom kostar 129:- båda två så dom får välja vilken dom vill ha..

Men tycker att den röda e fin men just den blåa formen e ju bara så söt ...

 

Lea skyller på ...

... Tamela att de e hon som skrivit på väggen men de roliga är att de som står på väggen e ELA = LEA´s namn
försökte ta en bild med mobilen men det gick inte då hon hade skrivit med en orange penna på en rosa vägg så de vart inte så bra, men aa... mindre kul e de i allafall skulle vilja tapetsera om HELA lägenheten med tork/tvättbara tapeter så om dom ritar kan man torska bort det med tvål/vatten när man ej har nått suddigummi till hands..

Jag e trött på den gula hallen, Tamelas rosa rum det gråa varddagsrummet & cafelate aktiga köket, & sen blommiga rummet med bård i Leas rum, vet precis vilka färger jag vill ha & man kan ju alltid fråga om man kan få tapeter om någon vill göra jobbet åt än, så dom slipper..?
Till top