Första dagen..

... har gått bra, de känns i fötterna om inget annat, men bara att bita ihop e man ej van så, men men inte klaga här inte... Men i allafall börja med att jag fick dammsuga hela den stora fina BR mattan & sen kolla om några lampor hade gått sönder sen var det att se till att alla leksaker & så va på rätt plats & snyggt & sådant, sen var det att skylta lite, otroligt kul, Och dom tre sakerna KOMMER vara dom sakerna jag ska göra varje dag, sen blir de ju mer uppgifter, men de kommer ju vart efter, som i morrn då kommer de ju nya saker til BR då blir de ju inventering & upppackning & sådant...

Väl på öron så såg dom att hon hade så mycket vax i öronen som satt för långt in för att man skulle kunna ta med en tops, så de va att gå till läkaren så han fick ta ut allt, sen var det ju åter in till samma läkare som man hade innan för att göra hörseltesten, och de gick jätte bra, hon har då inget fel på sin hörsel.. super skönt.. Sen så tog vi bilen till dagis för att hämta Lea som var kvar på dagis medans vi andra va på öron .. A trodde vi skulle träffa hennes logoped men neii sa jag de gör vi igen när vi gjort undersökningen ..

Nu e man hemma i allafall & snart ska man slänga ungarna i duchen & sen ska dom i säng för i morrn blir det en låååång dag då jag lämnar dom strax innan 8 & A kommer & hämtar dom kl 18. & sen så kommer ju A & barnen & hämtar mig på BR... så skööööönt att slippa åka bussen in till stan & sen bussen från stan hem, tjänar mer på att åka bil de går ju fortare & sen e jag hemma när flickorna ska sova, som jag tycker e viktigt... i allafall för mikg & flickorna då jag alltid har lagt dom & kommer fortsätta med det..

Men i morrn e de upp tidigt igen & fixa & dona sen e de att sätta sig på bussen in till stan / dagis & sen vidare till Joojo som man ska ha sällskap med till jobbet... Men nu som sagt in med ungarna i duchen & sen pyjamas & sen ska dom sova... så ska jag kanske fixa lite nu i kväll så man kan sova några min extra i morrn ...

Tamela får lite hjälp i början med hur hon ska göra av den snälla sköterskan Ulla som förklarade på de sättet som många läkare INTE gör... hon förklarade för Tamela vad hon skulle göra & inte till mig & A..

Till top