Före ..

.. & efter bilder på Tamelas frisyr..
Hämtade henne på dagis & fick då veta att Tamela hade fått sitt hår klippt av ett annat barn, & tydligen hade hon gjort de samma till de barnet MEN inte lika mycket, men ändå..

Fröken som heter Kerstin lämnade Tamela & de andra barnet själv medans hon gick & bytte blöja & kom tillbaka till två barn som lekte frisörer på varandra, var bara att åka till frisören på tuna park så hon fick rädda de så gott hon kunde, men gick tillbaka så hon fick klippa lite till för jag va INTE nöjd..

Jag var så ledsen & upprörd när jag fick se Tamelas hår, men sa de till A att vi kan i allafall lämna en lapp till de andra barnets föräldrar & be om ursäkt för de Tamela gjorde även om dom skulle göra de eller ej... DOm borde ha lämnat en lapp till oss för dom hämtade sitt barn först men de gjorde dom ej så tror ej jag kommer få en ursäkt av dom..

men sak samma..
Nu har har vi varit hos frisören i 1½ timme & försökt rädda håret, & detta e vad de vart för resultat, barnet hade klipp tamela som ni ser bakifrån men hon hade även klippt henne på sidan så de kunde ej räddas lika snyggt, de måstes ses i verkligheten..

Men vi har nu även köpt på oss en hel del hårspännen så hon ej kommer se ut som en pojke, men frisyren e lite lik V- Beckhams kända frisyr..

 Till top