GNÄLL...

... Och jag FÅR gnälla... 
Mår så dåligt av att inte gå kunna ha kläderna jag vill ha , känna mig som den 'tjocka' i kompis gänget .. 

Har alltid haft former, men detta är inte former.
 
• inga byxor passar, vill inte gå i mjukiseller leggings hela tiden.. 

• magen hänger i vägen lika så dessa förbannade"bomber" till tittar som gör att jag får ont i kropp & rygg & gropar på axlarna efter bh banden.. 

• kände mig inte vacker på min bröllpsdag då man SKA känna sig vacker..  Känner mig inte ens fin i vardagen heller..

Och när man ska iväg, fan går igenom alla kläder i garderoben för att hitta nått man "kanske" känner sig trygg i.. Aldrig haft bra självförtroende & vikten / magen / låren & tuttarna gör det fan inte lättare.. 

Bikini på stranden eller ute på tomten hos vänner finns inte att tänka på då man e "tjockast" i gänget.. Får på ångest/panik av bara tanken .. Jag som älskar sommaren.. 

Träningen funkar inte - äter mindre & oftare funkar inte.. 

Vad faaaaan.. börjar gråta då jag ser gamla & nya bilder vilken hemsk kropp man fått.. Visst har fått två barn men det är oxå snart 9 år sen den första föddes & 7 år sen den andra föddes.. (Vill ej ha elaka kommentarer håll dom för er själv)
#1 - - Lórien :

Testa LCHF, jag gick ner 5 kg på en vecka med det! Att gå ner i vikt är som ett jobb, träna varje dag och äta rätt är jobbigt men det är en sak man vänjer sig vid. Titta på Andreas! Han gav sig fan på't och mycket skillnad ser man ju! Det är när man ger upp som det inte funkar. Ladda positiv energi och bara kööör!! :)hejja!!

Svar: lchf.. nja jag vet inte jag e aå osäker på den dieten.. tycker de e tillräckligt jpbbogt att redan tänka på cad lea ej får äta .. men ska tänka på saken..

Till top